1. Can I pack my vehicle?
    Answer: Yes, Andrew Auto Transport is one of very few companies that allow you to pack items in the vehicle. Please ask your transport supervisor for details.
  2. Is my vehicle insured?
    Answer: Yes, you’re vehicle will be insured for up to $100,000 if you’re vehicles value is greater then $100,000 please let us know so we can make the necessary arrangements.
  3. Does someone need to be there to give the driver the car or at the drop off to receive the car?
    Answer: We can make arrangements to have the vehicle picked up from specific locations or dropped off to specific locations without someone physically at the location, however your transport supervisor will need to make necessary arrangements.
  4. Does the vehicle need to be registered, insured or have plates.
    Answer: No, the trailer insurance will cover the vehicle and shipping cars without plates or without registration is not a problem.
  5. When do you know the exact pick up and drop off times.
    Answer:  Once a driver is dispatched upon you’re approval the details are worked out.
  6. Will I know ahead of time before the driver gets to me?
    Answer: Yes, drivers typically call 24 hours ahead and 3 hours ahead.
  7. How do I make payment?
    Answer: Standard in our industry is a payment of $150 upon booking to trip by credit card and the remaining balance being paid on delivery by cash or certified funds. Personal Check on pick up is also acceptable.
  8. How long will it take to find a driver and once we find the driver how long will my trip take?
    Answer: Our research shows drivers are typically located within 24-72 hours. Travel time typically takes one day for every 400 miles. Cross country is 7 days, north/south is typically 3 days.
  9. Do I know how much the total price will be before committing to a transport?
    Answer: Yes, you must approve any offer we receive from a carrier before we are able to dispatch your vehicle.
  10. Do you do background checks on the carriers?
    Answer: We know most carriers in the industry and have a rating system. We will not allow drivers who have had poor industry performance handle your vehicle. If at any point during transport you need assistance a Andrew Auto Transport rep will handle the situation.